Termékismertető

2010. március 12., péntek

KiváltóSzimpla

Ezen termékünket olyan ügyfeleinknek ajánljuk,akik rendesen fizetett hiteleik terheit szeretnék csökkenteni. Mivel ilyen esetekben a legegyszerűbb a hitelfelvétel, a hitel kamatai is ezen csomag esetén a legkedvezőbbek, a hitelcél pedig lehet bármilyen tartozás kiváltása, illetve további szabadon felhasználható kölcsön is megvalósítható.
tovább »

BarRendező

Hitelt szeretne, de nem rendelkezik Önerővel? A lízingelés válasz lehet kérdéseire! Egyedi ajánlataink keretében teljeskörű ügyiintézéssel állunk rendelkezésére, nyílt- illetve zárt-végű megoldásainkkal hitel felvétele nélkül kezdhet bele a lakásvásárlásba!
tovább »

OsztrákHitel

Hitelkiváltó kölcsön osztrák bankokon keresztül, így lehetősége nyílik az adósságrendezésre jövedelemigazolás nélkül, illetve akkor is, ha szerepel az adóslistán. Ezen termékünket kiemelten ajánljuk azon ügyfeleinknek, aki nem tudnak, vagy nem szeretnének beszámolni jövedelmük forrásáról.
tovább »

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Hitelkiváltás

15 év25 év
1 millió Ft6 618 Ft4 432 Ft
5 millió Ft33 088 Ft22 162 Ft
7.5 millió Ft49 632 Ft33 243 Ft
10 millió Ft66 175 Ft44 324 Ft
15 millió Ft99 263 Ft66 485 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Adósságrendező, hitelkiváltás kalkulátor

Osztrákhitel

BAR-lista, KHR-lista

Adósságrendező hitel

On-line hiteligénylés

Hitelkiváltás

Jelzáloghitel

Gyorshitel

BAR, problémás, bank által elutasított ügyfelek kezelése

Szolgáltatások