Hitelkiváltás

Töltse ki rövid adatlapunkat, szakértőnk 12 órán belül megkeresi Önt!
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Igénylés

 • 37 bank kínálata egy helyen
 • 3%-os elutasítási arány
 • Kiszámítható és biztonságos kamat
 • Egyedi kamatok és törlesztőrészletek
 • Deviza- és biztonságos forint hitelek
 • Ajánlatok a vezető magyar kereskedelmi bankok kínálatából

A hitelcél, a hitelösszeg és a futamidő kiválasztását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek a legkedvezőbb törlesztőrészletet az összes elérhető devizanemben.
A pontos kalkuláció elkészítéséhez kérem adja meg az alábbi adatokat.
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft

Kalkuláció

 • Minden ajánlat a meghatározó magyar pénzintézetektől
 • Bármikor előtörleszthető hitelkonstrukciók
 • Díjmentes összehasonlítási lehetőség
 • Számos hitel összevonása egy törlesztőre

Hitel fajták

Amennyiben a korábban felvett hitele már elfogyott, vagy időközben több pénzre lenne szüksége, akkor erre is van megoldás. A BAR lista nem akadály! Miért érdemes minket választani? Az általunk kínált hitel konstrukcióink előnyei - azon kívül, hogy elsősorban olcsóbbak, mint a korábbiak - abban rejlenek, hogy a tőke-kamat arány a hitel visszafizetésének ideje alatt másképpen oszlik el, mint régebben. Így nem fordulhat elő, mint például egyes régi hiteleknél, hogy a hitelfelvevő több éves törlesztés után is ugyanannyival tartozik a banknak. Bármikor előtörleszthetők (kisebb-nagyobb pénzhez jutás esetén, így csökkenthető a havi részlet nagysága vagy a futamidő), és bármikor visszafizethetők lezárhatók.

Hitelkiváltásra specializálódott munkatársaink a személyes találkozó alkalmával egy előzetes hitelanalízist végeznek a meglévő tartozás(ok) tekintetében és ezt követően 22 pénzügyi szolgáltató termékei közül választhatja ki a legkedvezőbb megoldást. A tanácsadás díjmentes.

Tegyen próbára minket!


OTP bizalom jelzáloghitel, a hitel célja: szabadon felhasználható, vagy hitelkiváltás OTP Deviza Jelzálog típusú hitel adósságrendezésre Euróban is elérhető nálunk. Válassza az Erste Áthidaló hitelt, és a saját tulajdonában lévő ingatlan értékesítéséig az Erste Bank megelőlegezi Önnek a tervezett eladásból származó bevételt – így várakozás nélkül, azonnal belekezdhet másik ingatlan megvásárlásának vagy építésének finanszírozásába! Egyesítse tartozásait  FHB Hitelkiváltási Kölcsönnel, melynek segítségével egyidejűleg több kölcsön, és egyéb terhek kiváltása is lehetséges.  AEGON Hitelkiváltás célú kölcsön, Aegon Hitelcsere Program: Korábban más hitelintézettől vagy pénzügyi vállalkozástól felvett jelzálog alapú hitelek válthatóak ki kedvezőbb feltételű, jelzálog alapú kölcsönre. A korábbi hitel megszűnik, az ügyfél a továbbiakban az AEGON Magyarország Hitel Zrt. felé törleszt. Raiffeisen Egyetlen Hitel Az Egyetlen Hitel a Raiffeisen Bank speciális hitelkiváltási terméke, amellyel kedvezményes kondíciók mellett válthatja ki jelenleg fennálló jelzáloghitelét. Ha a bevont ingatlanfedezet értéke engedi, még szabadon felhasználható kölcsönrészt is nyújtunk Önnek. AXA bank, Forint alapú Plusz hitelkiváltási hitel, Deviza alapú Plusz hitelkiváltási hitelek is fellelhetőek nálunk. Miért érdemes az OTP Tartozásrendező Kölcsönt választania? A Tartozásrendező kölcsön lehetőséget biztosít arra, hogy Ön a hátralékos, illetve akár felmondott folyószámlahitelének, C-hitelének, személyi kölcsönének, áruhitelének, hitelkártyájának fennálló tartozását ne egyösszegben, hanem hosszabb időn keresztül, akár alacsonyabb havi törlesztő részletekben fizesse vissza. Budapest bank, Adósságrendező Hitel. Azoknak, akik drágább kölcsöneiket egy olcsóbbra, kedvezőbb konstrukciójúra szeretnék váltani, túl magas törlesztőrészletet fizetnek, terheik enyhítését szeretnék, nem szeretnének több helyre fizetni, törleszteni.

Hitelkiváltás

2010. május 13., csütörtök

Kíváncsi hogyan felezheti meg akár a havi hiteltörlesztését?

Meglévő hitelét egy olcsóbbra váltaná? Több hitelét összevonná? Havi hitelkiadásait akár 50%-al csökkentheti. Személyi hitelek, járműhitelek, magas kamatozású forinthitelek kiváltása egy kedvezőbb kamatozású hitelre. Mindezt akár banki költségek nélkül!

A hitelek fejlődésének köszönhetően a bankok kínálta termékek a piaci verseny miatt egyre olcsóbbá és rugalmasabbá válnak. Érdemes elgondolkodni, hogy régen felvett hitelét és újabb, korszerűbb konstrukcióra cserélje le. A hiteltörlesztés csökkenésén, megtakarításon túl számos kedvezményt (igénylési költségek részleges, vagy teljes elengedése) és plusz szolgáltatásokat rejtenek ezek az új hitel lehetőségek. Minden évben javasoljuk a hitelei felülvizsgálatát egy független pénzügyi tanácsadó bevonásával, havi tízezres összeget takaríthat meg ezzel a bölcs lépéssel.

A megoldás egy lépésre van Öntől, kalkulájon hitelkiváltás kalkulátor segítségévél és 1 perc alatt összehasonlíthatja a pica legjobb törlesztőrészleteit egy helyen. Amennyiben kérdése lenn hitelkiváltással kapcsolatosan, vegye fel velünk a kapcsolatot és 24 órán belül megkeressük.

Hitelkiváltás feltételei:

 • 18. életévét betöltött adós
 • Hitelösszeg 1-100 millió forint között igényelhető
 • Igényelhető devizanem: Forint, Euró, Svájci frank
 • Legalább a mindenkori minimálbért elérő igazolt jövedelem
 • 3-6 havi bankszámlakivonat
 • Meglévő hitelek kölcsönszerződései
 • Előnyt jelent hitelkiváltáskor a korábbi hitelek pontos, fizetési határidőn belül történő törlesztése. A folyamatosa késedelmes fizetés akár elutasítást is eredményezhet.
 • BAR, KHR listás igénylő Magyar bankoknál kizárólag tiszta - nem BAR listás - adós bevonásával igényelhet hitelt
 • Ingatlan alapú hitelkiváltás esetén forgalomképes ingatlanfedezet


Szükséges dokumentumok:

 • Kereseti, vagy más néven jövedelemigazolás
 • Bankszámlakivonat
 • Aktuális tőketartozás a meglévő hitelekről
 • Hitelkérelmi nyomtatvány
 • Ingatlanalapú hitel esetében tualjadoni lap, alapjrajz

Mi megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb hitelkiváltás lehetőséget. 37 finanszírozó pénzintézet több száz terméke közül választhat egy helyen. Munkatársaink az egyedi kamatozású ajánlatok elkészítésétől és a legkedvezőbb hitel kiválasztásától egészen a hitel kifolyósításáig végigkísérik ügyfeleinket. A tanácsadás díjmentes. Tegyen minket próbára és tölse ki online igénylőlapunkat!

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Hitelkiváltás

15 év25 év
1 millió Ft6 618 Ft4 432 Ft
5 millió Ft33 088 Ft22 162 Ft
7.5 millió Ft49 632 Ft33 243 Ft
10 millió Ft66 175 Ft44 324 Ft
15 millió Ft99 263 Ft66 485 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Adósságrendező, hitelkiváltás kalkulátor

Osztrákhitel

BAR-lista, KHR-lista

Adósságrendező hitel

On-line hiteligénylés

Hitelkiváltás

Jelzáloghitel

Gyorshitel

BAR, problémás, bank által elutasított ügyfelek kezelése

Szolgáltatások