Töltse ki rövid adatlapunkat, szakértőnk 12 órán belül megkeresi Önt!
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

A hitelcél, a hitelösszeg és a futamidő kiválasztását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek a legkedvezőbb törlesztőrészletet az összes elérhető devizanemben.
A pontos kalkuláció elkészítéséhez kérem adja meg az alábbi adatokat.
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft

Kalkuláció

 • Minden ajánlat a meghatározó magyar pénzintézetektől
 • Bármikor előtörleszthető hitelkonstrukciók
 • Díjmentes összehasonlítási lehetőség
 • Számos hitel összevonása egy törlesztőre

Hitel fajták

Amennyiben a korábban felvett hitele már elfogyott, vagy időközben több pénzre lenne szüksége, akkor erre is van megoldás. A BAR lista nem akadály! Miért érdemes minket választani? Az általunk kínált hitel konstrukcióink előnyei - azon kívül, hogy elsősorban olcsóbbak, mint a korábbiak - abban rejlenek, hogy a tőke-kamat arány a hitel visszafizetésének ideje alatt másképpen oszlik el, mint régebben. Így nem fordulhat elő, mint például egyes régi hiteleknél, hogy a hitelfelvevő több éves törlesztés után is ugyanannyival tartozik a banknak. Bármikor előtörleszthetők (kisebb-nagyobb pénzhez jutás esetén, így csökkenthető a havi részlet nagysága vagy a futamidő), és bármikor visszafizethetők lezárhatók.

Hitelkiváltásra specializálódott munkatársaink a személyes találkozó alkalmával egy előzetes hitelanalízist végeznek a meglévő tartozás(ok) tekintetében és ezt követően 22 pénzügyi szolgáltató termékei közül választhatja ki a legkedvezőbb megoldást. A tanácsadás díjmentes.

Tegyen próbára minket!


OTP bizalom jelzáloghitel, a hitel célja: szabadon felhasználható, vagy hitelkiváltás OTP Deviza Jelzálog típusú hitel adósságrendezésre Euróban is elérhető nálunk. Válassza az Erste Áthidaló hitelt, és a saját tulajdonában lévő ingatlan értékesítéséig az Erste Bank megelőlegezi Önnek a tervezett eladásból származó bevételt – így várakozás nélkül, azonnal belekezdhet másik ingatlan megvásárlásának vagy építésének finanszírozásába! Egyesítse tartozásait  FHB Hitelkiváltási Kölcsönnel, melynek segítségével egyidejűleg több kölcsön, és egyéb terhek kiváltása is lehetséges.  AEGON Hitelkiváltás célú kölcsön, Aegon Hitelcsere Program: Korábban más hitelintézettől vagy pénzügyi vállalkozástól felvett jelzálog alapú hitelek válthatóak ki kedvezőbb feltételű, jelzálog alapú kölcsönre. A korábbi hitel megszűnik, az ügyfél a továbbiakban az AEGON Magyarország Hitel Zrt. felé törleszt. Raiffeisen Egyetlen Hitel Az Egyetlen Hitel a Raiffeisen Bank speciális hitelkiváltási terméke, amellyel kedvezményes kondíciók mellett válthatja ki jelenleg fennálló jelzáloghitelét. Ha a bevont ingatlanfedezet értéke engedi, még szabadon felhasználható kölcsönrészt is nyújtunk Önnek. AXA bank, Forint alapú Plusz hitelkiváltási hitel, Deviza alapú Plusz hitelkiváltási hitelek is fellelhetőek nálunk. Miért érdemes az OTP Tartozásrendező Kölcsönt választania? A Tartozásrendező kölcsön lehetőséget biztosít arra, hogy Ön a hátralékos, illetve akár felmondott folyószámlahitelének, C-hitelének, személyi kölcsönének, áruhitelének, hitelkártyájának fennálló tartozását ne egyösszegben, hanem hosszabb időn keresztül, akár alacsonyabb havi törlesztő részletekben fizesse vissza. Budapest bank, Adósságrendező Hitel. Azoknak, akik drágább kölcsöneiket egy olcsóbbra, kedvezőbb konstrukciójúra szeretnék váltani, túl magas törlesztőrészletet fizetnek, terheik enyhítését szeretnék, nem szeretnének több helyre fizetni, törleszteni.

Adósságrendező, hitelkiváltás kalkulátor

2010. április 19., hétfő

Hogyan takaríthat meg havonta több tízezer forintot?

Egy vagy több hitele van? Magas a törlesztőrészlete?  Meglévő hiteleit kedvezőbbre cserélné? Pusztán csak kíváncsi van-e olcsóbb lehetőség a piacon?

Adósságrendező kalkulátor segítségével 1 perc alatt kiszámolhatja, hogy mennyit takaríthat meg havonta a hitelkiváltásnak köszönhetően. Hatékony megoldásokat találhat a futamidő módosításával, illetve jelentősen kedvezőbb kondíciójú hitelek összevonásával. A hitelkiváltás kalkulátorban található adatok folyamatosan frissülnek, így mindig naprakész adatokkal számolhat. Tegyen egy próbát most és nézze meg mennyit tud megtakarítani.

adósságrendező hitel kalkulátor

Találja meg a legjobb törlesztőrészletet

A hitelkiváltás kalkulátorral azonnal képbe kerülhet lehetőségeit illetően, azonban amennyiben nem talált hatékony megoldást, ne csüggedjen, munkatársaink sok éves múlttal talán tudnak segíteni az Ön problémáján is! Mindig van egy jobb megoldás, ha szakértőhöz fordul hitelkiválás kapcsán.

Alapvető tanácsaink a hitelkiváltásban gondolkodóknak a következők:

 • A hitelpiaci verseny fokozódásának köszönhetően a hiteltermékek rendkívüli gyorsasággal fejlődnek. Enne köszönhetően egyre olcsóbb és rugalmasabb termékek jelennek meg a piacon. Érdemes tehát meglévő hiteleit évente legalább egy alkalommal független tanácsadó segítségével felülvizsgáltatni. Nincs vesztenivalója, csak spórolhat!
 • Devizahitelt csak kedvező forint-árfolyamnál javasolt forint alapúra cserélni. Gyenge forintárfolyam mellett a devizatartozás összeg drasztikusan megnövekedhet, így nem éri meg kiváltani. Nem lesz olcsóbb a törlesztőrészlete. 
 • Több hitel törlesztésénél feltétlen ajánlott azok összevonása, mivel az adósságrendező kölcsön feltételei meglévő hiteleinél kedvezőbb feltételekkel rendelkezik. Így havonta akár több tízezer forintot spórolhat akár a hitelkiváltásnak köszönhetően.
 • Egy vagy több hitellel rendelkezők esetében érdemes elgondolkodni azon, hogy kisebb összegű bevásárlókártya, hitelkártya, áruhitel törlesztők jelentik az igazán nagy terhet Önnek  a magas hitelkalmatok miatt.  Akár a felére lehet csökkenteni a havi törlesztőrészletét jelzáloghitellel, vagy személyi kölcsönnel történő adósságrendezés esetén. Arról pedig nem beszélve, hogy ha egy bank felé fizet törlesztést, akkor a többi banknál felmondható a folyószámla, így további több ezer forintot tud megtakarítani havonta.
 • Az adósságrendezés megkezdése előtt javasolt kiemelt figyelmet fordítani arra, hogy a meglévő hitelei utáni fizetési kötelezettségének fizetési határidőn belül tegyen eleget. Az adósságrendező bank számára nagyon fontos látni, hogy az igénylő a korábbi hiteleit pontosan tudta havonta fizetni.
 • A hatékony tanácsadáshoz hiteltörténetének részletes átvizsgálása után tanácsadóink segítenek a teljes magyar hitelpiacon lévő adósságrendező hitel ajánlatokból kiválasztani az önnek legmegfelelőbbet.
 • Kizárólag működő, bank által előminősített megoldásokat nyújtunk Önnek.
 
Számoljon adósságrendező kalkulátorunkkal most és nálunk mindig megtalálja a piac legjobb törlesztőrészletet! Nem kell mást tenni meglévő hiteleinek a kedvezőbbre váltásához, töltse ki űrlapunkat és munkatársunk megkeresi Önt 24 órában belül. Spóroljon havonta több tízezer forintot.
 

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Hitelkiváltás

15 év25 év
1 millió Ft6 618 Ft4 432 Ft
5 millió Ft33 088 Ft22 162 Ft
7.5 millió Ft49 632 Ft33 243 Ft
10 millió Ft66 175 Ft44 324 Ft
15 millió Ft99 263 Ft66 485 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Adósságrendező, hitelkiváltás kalkulátor

Osztrákhitel

BAR-lista, KHR-lista

Adósságrendező hitel

On-line hiteligénylés

Hitelkiváltás

Jelzáloghitel

Gyorshitel

BAR, problémás, bank által elutasított ügyfelek kezelése

Szolgáltatások