Töltse ki rövid adatlapunkat, szakértőnk 12 órán belül megkeresi Önt!
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

A hitelcél, a hitelösszeg és a futamidő kiválasztását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek a legkedvezőbb törlesztőrészletet az összes elérhető devizanemben.
A pontos kalkuláció elkészítéséhez kérem adja meg az alábbi adatokat.
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft

Kalkuláció

 • Minden ajánlat a meghatározó magyar pénzintézetektől
 • Bármikor előtörleszthető hitelkonstrukciók
 • Díjmentes összehasonlítási lehetőség
 • Számos hitel összevonása egy törlesztőre

Hitel fajták

Amennyiben a korábban felvett hitele már elfogyott, vagy időközben több pénzre lenne szüksége, akkor erre is van megoldás. A BAR lista nem akadály! Miért érdemes minket választani? Az általunk kínált hitel konstrukcióink előnyei - azon kívül, hogy elsősorban olcsóbbak, mint a korábbiak - abban rejlenek, hogy a tőke-kamat arány a hitel visszafizetésének ideje alatt másképpen oszlik el, mint régebben. Így nem fordulhat elő, mint például egyes régi hiteleknél, hogy a hitelfelvevő több éves törlesztés után is ugyanannyival tartozik a banknak. Bármikor előtörleszthetők (kisebb-nagyobb pénzhez jutás esetén, így csökkenthető a havi részlet nagysága vagy a futamidő), és bármikor visszafizethetők lezárhatók.

Hitelkiváltásra specializálódott munkatársaink a személyes találkozó alkalmával egy előzetes hitelanalízist végeznek a meglévő tartozás(ok) tekintetében és ezt követően 22 pénzügyi szolgáltató termékei közül választhatja ki a legkedvezőbb megoldást. A tanácsadás díjmentes.

Tegyen próbára minket!


OTP bizalom jelzáloghitel, a hitel célja: szabadon felhasználható, vagy hitelkiváltás OTP Deviza Jelzálog típusú hitel adósságrendezésre Euróban is elérhető nálunk. Válassza az Erste Áthidaló hitelt, és a saját tulajdonában lévő ingatlan értékesítéséig az Erste Bank megelőlegezi Önnek a tervezett eladásból származó bevételt – így várakozás nélkül, azonnal belekezdhet másik ingatlan megvásárlásának vagy építésének finanszírozásába! Egyesítse tartozásait  FHB Hitelkiváltási Kölcsönnel, melynek segítségével egyidejűleg több kölcsön, és egyéb terhek kiváltása is lehetséges.  AEGON Hitelkiváltás célú kölcsön, Aegon Hitelcsere Program: Korábban más hitelintézettől vagy pénzügyi vállalkozástól felvett jelzálog alapú hitelek válthatóak ki kedvezőbb feltételű, jelzálog alapú kölcsönre. A korábbi hitel megszűnik, az ügyfél a továbbiakban az AEGON Magyarország Hitel Zrt. felé törleszt. Raiffeisen Egyetlen Hitel Az Egyetlen Hitel a Raiffeisen Bank speciális hitelkiváltási terméke, amellyel kedvezményes kondíciók mellett válthatja ki jelenleg fennálló jelzáloghitelét. Ha a bevont ingatlanfedezet értéke engedi, még szabadon felhasználható kölcsönrészt is nyújtunk Önnek. AXA bank, Forint alapú Plusz hitelkiváltási hitel, Deviza alapú Plusz hitelkiváltási hitelek is fellelhetőek nálunk. Miért érdemes az OTP Tartozásrendező Kölcsönt választania? A Tartozásrendező kölcsön lehetőséget biztosít arra, hogy Ön a hátralékos, illetve akár felmondott folyószámlahitelének, C-hitelének, személyi kölcsönének, áruhitelének, hitelkártyájának fennálló tartozását ne egyösszegben, hanem hosszabb időn keresztül, akár alacsonyabb havi törlesztő részletekben fizesse vissza. Budapest bank, Adósságrendező Hitel. Azoknak, akik drágább kölcsöneiket egy olcsóbbra, kedvezőbb konstrukciójúra szeretnék váltani, túl magas törlesztőrészletet fizetnek, terheik enyhítését szeretnék, nem szeretnének több helyre fizetni, törleszteni.

Adósságrendező hitel

2010. április 19., hétfő

Érdekli, hogyan spórolhat havonta több tízezer forintot?

Az adósságrendező hitelek – más néven a hitelkiváltás – Havi törlesztőrészleteinek csökkentése mellett képes egyetlen hitellel törleszteni összes meglévő adósságát, így akár 50%-al alacsonyabb törlesztőrészlet mellett nyílik lehetősége anyagi terheinek csökkentésére. Az adósságrendezés további előnye, hogy opcióként lehetősége nyílik további hitelösszeg felvételére is, így tartozásainak rendezése mellett valósíthatja meg céljait.

Hogy az adósságrendezés valóban költségmegtakarítással járjon, átfogó pénzügyi tervezésre van szükség, ezért annak megállapítására, hogy valaki valóban spórolni tud-e, vagy netán rosszabbul jár a hitelkiváltással valóban tapasztalt szakértőre igénybevétele az indokolt. Az felmérés, előminősítés során  a banoknál megversenyeztetjük az igényét és legjobb működő - bank által is jóváhagyott - megoldásokat tesszük Ön elé ajánlat formájában.

Az adósságrendezéssel jelentős haszonra tehetünk szert hosszútávon, de nem megfelelő tervezés mellet az is előfordulhat, hogy a hitelkiváltás valójában jelentős veszteséggel jár. Szakértő kollegáink teljeskörű pénzügyi tervezés mellett megállapítják, hogy ajánlott- e Önnek az adósságtervezés, így nálunk csak akkor kerül sor a hitelkiváltással, ha az valóban számottevő megtakarítással jár!

A hitelezési verseny kiéleződésének köszönhetően folyamatosan fejlődnek a hiteltermékek. Olcsóbbá, rugalmasabbá válnak folyamatosan. Éljen a választás adta jogával és évente legalább egy alkalommal vizsgáltassa felül független tanácsadó segítségével meglévő hitelét. Hátha van egy olcsóbb törlesztőrészlet?! Ön csak nyerhet ezen havonta, akár több tízezer forintot is. A BAR / KHR listás igénylő esetén is van megoldás.

Kinek ajánljuk a hitelkiváltást?

 • Ha költséges hiteleit egy olcsóbbra, jobb konstrukciójúra váltaná.

 • Ha a sok költség helyett csak egy törlesztőrészletet szeretne.

 • Ha túl magas törlesztő részletei alól enyhülést keres.

 • Ha adósságaik rendezése mellett további, szabadon felhasználható összeget is szeretne.

 • Ha pusztán kíváncsi van-e kedvezőbb törlesztőrészlet a piacon

Hitelkiváltáshoz szükséges dokumentumok:

 • Személyes okmányok

 • Kereseti igazolás

 • Elmúlt 3-6 havi bankszámlakivonat

 • Közüzemi számla + befizetést igazoló dokumentum

 • Meglévő hitelek kölcsönszerződése

 • Ingatlan alapú adósságrendezésnél (tulajdoni lap, alaprajz, térképszelvény családi ház esetében)

Milyen adósságokat, hiteleket érdemes kiváltani?

 • jelzáloghiteleket

 • osztrák hitel

 • autóhiteleket

 • folyószámlahiteleket

 • áruvásárlási hiteleket

 • személyi kölcsönöket

 • hitelkártyákat, bevásárlókártyát

 • illeték vagy adótartozásokat

 • végrehajtást

Spóroljon! Nincs más teendője, számoljon a lap tetején található adósságrendező kalkulátor segítségével. 1 perc alatt megtalálja a legjobb hitelt! Egy lépésre van a megoldástól.

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Hitelkiváltás

15 év25 év
1 millió Ft6 618 Ft4 432 Ft
5 millió Ft33 088 Ft22 162 Ft
7.5 millió Ft49 632 Ft33 243 Ft
10 millió Ft66 175 Ft44 324 Ft
15 millió Ft99 263 Ft66 485 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Adósságrendező, hitelkiváltás kalkulátor

Osztrákhitel

BAR-lista, KHR-lista

Adósságrendező hitel

On-line hiteligénylés

Hitelkiváltás

Jelzáloghitel

Gyorshitel

BAR, problémás, bank által elutasított ügyfelek kezelése

Szolgáltatások